POLITIKA ZASEBNOSTI

POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

Zaradi varovanja osebnih podatkov in zasebnosti posameznika se zavezujemo, da osebne podatke, pridobljene iz kontaktnega obrazca skrbno varujemo. Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih upravitelj od vas zbira iz kontaktnega obrazca in piškotkov.

Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za namene obveščanja v povezavi z našo dejavnostjo in javnosti ne bodo dostopni.

Zbrane podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1, ZVOP-2 (usklajeno z zadnjim drugim branjem april 2018, prilagojeno bo s sprejetjem ZVOP-2) in GDPR.

 

OSEBNI PODATKI IN NAMEN NJIHOVE OBDELAVE

Osebne podatke hranimo in obdelujemo predvsem za naslednje namene:

  • število obiskovalcev strani;
  • informacije, s katerimi raziskujemo, kako se obiskovalci premikajo po strani, da vidimo, kam postaviti vsebine;
  • informacije nujne za delovanje spletnih strani;
  • informacije o napravi (vrsta, znamka in tip);
  • informacije o operacijskem sistemu (vrsta in verzija);
  • informacije o spletnem brskalniku (vrsta in verzija);
  • informacije o nastavitvah zaslona (npr. resolucija);
  • informacije o jezikovnih nastavitvah;
  • informacije o straneh, ki so bile prikazane.

 

OBDELAVA OP

Podatke obdelujemo tudi za potrebe lastne statistike.

Podatke varujemo z ustreznimi pravnimi in tehničnimi ukrepi ter jih ne posredujemo tretjim osebam, ne posredujemo v druge države, niti ne bogatimo podatkov s podatki iz drugih virov.

 

VAŠE PRAVICE

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do:

  • vpogleda,
  • popravka,
  • izbrisa,
  • prenosljivosti,
  • omejitve obdelave osebnih podatkov,
  • ugovora.

Za vse dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov: info@reshape-design.si.